“RAKETİ Mİ NASIL MONTE EDEBİLİRİM ?”

“RAKETİ Mİ NASIL MONTE EDEBİLİRİM ?”

 

Sıkça sorulan bir soru, “raketimi nasıl monte edebilirim?” Tahta ve lastiklerin montajı için adım adım en doğru montaj eğitimi sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

1. Su bazlı yapıştırıcı uygulayın.

Lastiğin ve tahtanın sadece bir tarafının tüm yüzeyini yapıştırıcı ile boş yer kalmadığından emin olarak ince bir kat su bazlı yapıştırıcı sürün.

2. Su bazlı yapıştırıcıyı yaymak

Yapıştırıcı eşit şekilde yayılır, böylece yüzeyler eşit yapıştırıcı dağılımına sahip olur.

3. Su bazlı yapıştırıcının kurumasına izin verin

Daha fazla yapışkanlığa sahip olana kadar yapıştırıcının biraz kurumasına izin vermelisiniz. Bu işlem 10 ila 15 dakikadan fazla sürmez. Hızlandırmak için saç kurutma makinesini kullanabilirsiniz.(Soğuk Hava olması gerekir )

4. Lastiği takın

Lastiği tahtaya takmak için lastiği tutmanız gerekir ( Kalıplanmış marka isimi altta gelecek şekilde). Lastiğin tahtanın üzerinde ortalandığından ve tabanın sapın üstünde doğru şekilde hizalandığından emin olun.

5. Lastiği kesin

Fazla kalan lastiği bir makas veya bir kesici ile kesin. Makas kullanırken, raketin altından başlayın ve tahtanın etrafını bir kılavuz olarak kullanarak etrafınızda dolaşın. Bir kesici (maket bıçağı, neşter, jilet) kullanıyorsanız, hassasiyeti sağlamak için kesmeden önce bıçak kenarlarını temizlemek en iyisidir.

6. Diğer tarafta tekrar edin

Raketin diğer tarafında 1 ile 5 arasındaki adımları tekrarlayın.( Genellikle bu işlem kesici herhangi bir alet kullanıldığında önerilir). Makas kullanımında daha rahat bir kesim elde edilmektedir.

7. Lastiği temizleyin

Her iki tarafı da tamamladıktan sonra, bir sünger ve temizleyci kullanarak lastiği temizleyin.

Bu kadar! Artık kendi raketinizi nasıl başarılı bir şekilde monte edeceğinizi biliyorsunuz.

Adilspor.com genellikle günde 10-12 raket toplar. Tahta ve lastik montaj hizmetini ücretsiz sunuyoruz!

 

Etiketler: RAKET NASIL HAZIRLANMALIDIR
Haziran 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR